HeliumballonnenHeliumballonnen op uw evenement?


Heliumballonnen zijn ballonnen gevuld met helium aan een lint.

De zweeftijd van 11 inch latex heliumballonnen bedraagt ca. 12 - 14 uur. We kunnen deze ballonnen eventueel behandelen met HI-FLOAT (een dun onzichtbaar beschermlaagje aan de binnenkant van de ballon waardoor de helium minder snel de ballon verlaat) zodat de ballonnen ca 1 - 2 dagen blijven zweven. De meerprijs voor deze behandeling bedraagt 0,50 euro per ballon.

Heliumballonnen die buiten worden gebruikt, vangen veel wind en blijven daarom nooit altijd 100% rechtop staan maar waaien een beetje heen en weer. Zorg er daarom altijd voor dat heliumballonnen buiten nergens tegenaan kapot kunnen waaien. Als de heliumballonnen binnen gebruikt worden dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Laat zo weinig mogelijk ballonnen op in de vrije natuur! Alle ballonnen die de lucht in gaan, komen uiteindelijk ook weer een keer naar beneden. Denk dus goed na voordat je een ballon op laat!

Een leuk alternatief voor ballon oplatingen:
Vul een groot object, bijvoorbeeld een (bedrijfs)auto of etalage, met ballonnen. Bezoekers moeten raden hoeveel ballonnen erin zitten. De winnaar ontvangt uiteraard een passende prijs! Maak het extra uitdagend door verschillende maten ballonnen te nemen.

Betreft het een opening? Plaats een tunnel van ballonnenbogen voor de entree waar alle bezoekers doorheen moeten!


Tafeldecoratie met ballonnen

Helium ballon trosjes als tafeldecoratie, zijn een makkelijke manier om tafels aan te kleden. Gebruikelijk is het om deze met drie of vijf ballonnen te kiezen. Ballonnen op een tafel zijn zeer sfeervol en de kleuren zijn onbeperkt. Geschikt voor een huwelijk, bedrijfsfeest, verjaardag en evenementen.

Gronddecoraties met ballonnen

Helium ballon trosjes als gronddecoratie, zijn een makkelijke manier om feestzalen, bedrijfsruimte, restaurant, sporthal aan te kleden. De helium ballonnen trossen plaatst u eenvoudig op de gewenste plaats en klaar. Als de helium ballon trossen worden gebruikt als gronddecoratie is het advies om minimaal vijf tot tien ballonnen te gebruiken.  

Heliumballonnen vanaf €1.50 per stukHeliumballonnen op uw evenement?

stap1
1

Stap 1

Bekijk de verschillende ballonnen op deze website voor uw evenement.
contact
2

Stap 2

Neem contact met ons op d.m.v. het contactformulier of te bellen.
home_employment_pic26
3

Stap 3

Samen in overleg kijken we wat het beste past bij uw evenement.
home_employment_pic27
4

Stap 4

De ballonnen worden opgeleverd en daarna betaalt u pas.